0 800 500 275
  • Очищувальний тонік
  • Очищувальний тонік
  • Очищувальний тонік
Топ

Wish - Очищувальний тонік

Код товару: 90119
  • 1 005.00 грн

Oб’єм: 300 ml.

Кількість:

Опис продукту

Очищувальний тонік WISH (6.0-7.0) на безспиртовій основі з покращеною формулою, яка дозволяє одночасно очищати, зволожувати і відновлювати ліпідний баланс.

Тонік м’яко завершує процес очищення шкіри, усуває залишки бруду, макіяжу і надлишок шкірного сала. Має відновлювальну дію і вирівнює мікрорельєф шкіри. Заспокоює і надає відчуття свіжості тривалий час!

Має якісний натуральний склад: екстракт мильнянки має потужну очищувальну дію; екстракт ромашки ефективно заспокоює подразнення і почервоніння, зволожує шкіру; екстракт гамамелісу має стягувальну дію, а також протимікробні і протизапальні властивості; ніацинамід регулює роботу сальних залоз; сечовина сприяє пом’якшенню шкіри; молочна кислота у складі відлущує ороговілі клітини, зменшує видимість зморщок і освітлює.

Показання до застосування засобу: гіперпігментація, вікові зміни, зниження тонусу, зневодненість, сухість, чутливість.

Тонік призначений для всіх типів шкіри.

Очищувальний тонік WISH чудово очищає і зволожує шкіру, відновлює pH!

Тонізація загалом сприяє запобіганню стягнутості шкіри після вмивання, запобігає появі ознак старіння, вирівнює тон і надає шкірі природне сяяння, а також готує шкіру до нанесення наступних доглядових засобів.

Deionized Water (Aqua), Peg-60 Almond Glycerides, PEG-6 Caprylic /Capric Glycerides, Glycerin, Polysorbate-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf, Caprylyl Glycol&, Phenoxyethanol, Saponaria Officinalis Leaf / Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Sodium PCA&, Sodium Lactate&, Fructose&, Glycine &, Niacinamide&, Urea&, Inositol, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Lactic Acid
Тонік на безспиртовій основі з поліпшеною формулою, яка дозволяє очищувати, зволожувати та відновлювати ліпідний баланс шкіри. М’яко видаляє забруднення, залишки макіяжу та надлишки себуму. Містить очищувальний екстракт мильнянки, стягувальний екстракт гамамелісу та заспокоювальний екстракт ромашки. Очищує та зволожує шкіру, відновлює її pH-баланс. pH 6.0-7.0
Нанесіть тонік на шкіру обличчя та шиї за допомогою ватного диску. Ретельно протріть шкіру, щоб прибрати залишки засобу для вмивання.

Відгуки на “Очищувальний тонік”

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку