0 800 500 275
  • М’який очищувальний гель
  • М’який очищувальний гель
  • М’який очищувальний гель
Топ

Bio Phyto - М’який очищувальний гель

Код товару: 20336
  • 1 260.00 грн

Oб’єм: 500 ml.

Кількість:

Опис продукту

М’який очищувальний гель BIO PHYTO (pH 5,0-6,0) — бестселер та засіб-хіт CHRISTINA, який ідеально підійде для делікатного та якісного очищення шкіри!

Ефективно видаляє залишки шкірного сала, макіяжу та бруду, готуючи шкіру до наступних етапів домашнього догляду. Усуває відчуття дискомфорту та жирний блиск. Заспокоює та освіжає шкіру.

Містить екстракти цілющих рослин: екстракт гамамелісу має потужну протизапальну та антимікробну дію; екстракт огірка має антисептичну та себорегулювальну дію, зволожує та живить шкіру; екстракт камелії сіненсіс стимулює вироблення колагену, загоює рани, усуває надмірне виділення жиру. Гліцерин у складі забезпечує зволоження шкіри у тандемі з водою, а лимонна кислота надає свіжість та освітлює шкіру.

Має м’яку консистенцію та ніжний приємний аромат, економічний у застосуванні.

Показання до застосування засобу: купероз, гіперкератоз, гіперпігментація, акне, розширені пори, жирний блиск, чутливість.

Призначений для жирної, нормальної та комбінованої шкіри. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

Особливість засобів лінії BIO PHYTO — у поєднанні компонентів, яке допомагає шкірі впоратися з агресивним впливом факторів навколишнього середовища. При регулярному використанні шкіра матиме сяючий та живий вигляд!

 

Deionized water (Aqua), Glycerin, Sodium Coceth Sulfate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, PEG-40 Castor Oil, Triethanolamine, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, SD Alcohol 40, Alcohol, Perfume, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, chlorophyllin-copper complex, Camellia Sinensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Dehydroacetic acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Geraniol, Eugenol
Акуратно видаляє залишки шкірного сала, макіяжу та часточки бруду. Усуває відчуття дискомфорту. pH 5.0-6.0
Нанести масажними рухами на шкіру обличчя та шиї. Ретельно змити теплою водою.

Відгуки на “М’який очищувальний гель”

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку