0 800 500 275

General Line - Натуральний гель з алое вера для всіх типів шкіри

Код товару: 02619
  • 1 470.00 грн

Oб’єм: 250 ml.

Опис продукту

Активний Натуральний гель з алое вера для всіх типів шкіри має потужну зволожувальну дію, протизапальні та антиоксидантні властивості.

Стимулює регенерацію та чудово підходить для догляду за шкірою в умовах підвищеної агресивності навколишнього середовища (активне сонце, вітер, перепади температур).

Містить екстракт алое вера, який зволожує та живить шкіру, покращує еластичність, нормалізує вироблення себуму.

Екстракт троянди має тонізувальний та антибактеріальний ефект. Гліцерин у складі забезпечує зволоження шкіри у тандемі з водою. Екстракт гірчиці покращує кровообіг та повертає шкірі тонус. Бікарбонат натрію має антимікробну та антисептичну дію. Вітамін Е захищає клітини та зміцнює бар'єрну функцію шкіри.

Ефективно заспокоює шкіру після сонячних опіків, механічного або хімічного подразнення.

Показання до застосування засобу: зневодненість, сухість, чутливість.

Гель підходить для всіх типів шкіри.

Дозволяється застосовувати під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

Наносити можна зранку під сонцезахисний крем. Або ж ввечері перед кремом під потреби вашої шкіри.

Засіб представлений у професійному об’ємі.

Deionized Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Glycerin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Bisabolol
Активний гель має зволожувальну дію, протизапальні та антиоксидантні властивості. Стимулює регенерацію та чудово підходить для догляду за шкірою в умовах підвищеної агресивності середовища (інсоляція, вітер, перепади температури). Заспокоює шкіру після сонячних опіків, механічного або хімічного подразнення, укусів комах.
Наносіть препарат тонким шаром на зневоднену шкіру та/або пошкоджені ділянки. Потім використовуйте денний сонцезахисний засіб або нічний препарат згідно потреб шкіри.

Відгуки на “Натуральний гель з алое вера для всіх типів шкіри”

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку