0 800 500 275

Illustrious - Сироватка для корекції пігментації

Код товару: 96024
  • 2 325.00 грн

Oб’єм: 50 ml.

Кількість:

Опис продукту

Сироватка для корекції пігментації ILLUSTRIOUS — освітлювальний засіб №1 у вашій домашній косметичці!

Має потужні антиоксидантні та антивікові властивості для краси та здоров’я шкіри. Засіб суттєво зменшує виразність пігментних плям та запобігає появі нових, має потужні омолоджувальні властивості, а також захищає від негативного впливу вільних радикалів, вирівнює тон та розгладжує шкіру.

Сироватка має легку текстуру та швидко вбирається. Робить шкіру більш яскравою, еластичною та сяючою, а також має якісний ефективний склад.

Містить у складі олігопептид-68, який зменшує гіперпігментацію та запобігає появі нових пігментних плям. Полісахариди зволожують та освітлюють шкіру, ресвератрол сприяє руйнуванню меланіну, уповільнюючи його накопичення в шкірі. Вітамін Е живить та пом’якшує шкіру, а ніацинамід регулює роботу сальних залоз.

Якщо застосовуєте Сироватку для корекції пігментації в ранковому догляді, то після цього не забувайте про сонцезахисний засіб, якщо у вечірньому — після сироватки наносьте нічний крем.

Показання до застосування засобу: гіперпігментація, вікові зміни, темні кола, зниження тонусу, зневодненість, сухість, чутливість.

Засіб призначений для всіх типів шкіри. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

 

Deionized water (Aqua), Cetearyl Ethylhexanoate, Propanediol, Isodecyl Neopentanoate, Trilaureth-4 Phosphate, Cetearyl Alcohol, Xylitylglucoside, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Cetearyl Glucoside, C13-14 Isoparaffin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Caprylyl Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Laureth-7, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Perfume, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Tetrahydrodiferuloylmethane, Glucose, Hexylresorcinol, Caprylic Acid, t-Butyl Alcohol, Ascophyllum Nodosum Extract, Isopropyl Alcohol, Oligopeptide-68, Glycerin, Sodium Oleate, Hydrogenated Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-400, Resveratrol, Caproic Acid, Capric Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Citral, Diacetyl Boldine
Легка, багата на полісахариди сироватка швидко поглинається, освітлює та зволожує шкіру. Має антиоксидантні й антивікові властивості, зменшує вираженість плям та запобігає появі нових. Робить шкіру більш еластичною, а її тон більш рівномірним.
Нанесіть невелику кількість засобу на шкіру обличчя та розподіліть масажними рухами до повного поглинання.

Відгуки на “Сироватка для корекції пігментації”

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку