0 800 500 275
  • Сироватка з гіалуроновою кислотою “Досконале зволоження”
  • Сироватка з гіалуроновою кислотою “Досконале зволоження”
  • Сироватка з гіалуроновою кислотою “Досконале зволоження”
Топ

Line Repair Fix - Сироватка з гіалуроновою кислотою “Досконале зволоження”

Код товару: 97000
  • 1 605.00 грн

Oб’єм: 30 ml.

Кількість:

Опис продукту

Сироватка з гіалуроновою кислотою «Досконале зволоження» LINE REPAIR Fix – це потужний зволожувальний засіб!

Забезпечує довготривале утримання вологи, наповнює шкіру зсередини та підвищує пружність. Уповільнює утворення тонких заломів та зморщок, усуває запалення та подразнення, даруючи шкірі комфортні відчуття!

Гіалуронова кислота забезпечує оптимальну зволоженість шкіри. Екстракт гамамелісу має потужну протизапальну та антимікробну дію, знижує реактивність шкіри. Екстракт лакриці коригує гіперпігментацію та робить колір однорідним. Антиоксиданти захищають від наслідків шкідливого впливу агресивного навколишнього середовища.

Ізомерат сахариду в складі засобу захищає шкіру від зневоднення та забезпечує потужне інтенсивне зволоження. А також надійно захищає від оксидативного стресу (коли в організмі накопичується надмірна кількість вільних радикалів, то клітини пошкоджуються, а шкіра піддається потужному стресу).

Показання до застосування засобу: гіперпігментація, вікові зміни, зниження тонусу, темні кола, зневодненість, сухість.

Сироватка призначена для сухої, нормальної та комбінованої шкіри. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу.

Deionized water (Aqua), Propanediol, PEG-20, Methyl Gluceth-20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Saccharide Isomerate, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Glycerin, Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Sodium acetate, 1,2-Hexanediol, Benzyl Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Isopropyl Alcohol, Glucose, Cellulose, Centella Asiatica Extract, Dehydroacetic acid, Sodium Citrate, Citric Acid
Потужна зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою. Забезпечує тривале утримання вологи, наповнює шкіру зсередини та підвищує пружність. Уповільнює появу тонких заломів та зморшків, знімає запалення, зменшує подразнення та дискомфорт.
Нанесіть та розподіліть масажними рухами по шкірі обличчя, шиї та декольте до повного всотування.

Відгуки на “Сироватка з гіалуроновою кислотою “Досконале зволоження””

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку