0 800 500 275
  • Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей
  • Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей
  • Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей
  • Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей
Топ

Line Repair Nutrient - Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей

Код товару: 96979
  • 1 365.00 грн

Oб’єм: 60 ml.

Кількість:

Опис продукту

Омолоджувальний засіб із максимально ефективним складом від CHRISTINA для турботливого догляду за делікатною зоною навколо очей!

Живить тонку шкіру, зміцнює капіляри, усуває набряки та темні кола, що є дуже актуальною проблемою для багатьох пацієнтів. Має приємну текстуру, дуже швидко вбирається, зволожує, заспокоює та освітлює тон шкіри навколо очей.

Багата на вітаміни, відновлює життєву силу шкіри та розгладжує зморшки і тонкі лінії, роблячи шкіру гладкою, еластичною та сяючою!

Має максимально натуральний якісний склад: містить ефективні суперфуди та потужні антиоксиданти.

3-гіалуронова кислота у складі: високомолекулярна ГК зволожує та відновлює, середньомолекулярна утримує вологу в епідермісі тривалий час, а низькомолекулярна зменшує виразність зморщок.

Екстракт шовковиці сприяє освітленню шкіри навколо очей та інтенсивному зволоженню.

Олія купуасу регулює утримання води та активність ліпідів. Надає комфорт, відновлює гладкість та м'якість, прискорює відновлення природної зволоженості та еластичності шкіри. А кофеїн ефективно усуває набряклість та стимулює клітинний метаболізм.

Показання до застосування засобу: гіперпігментація, постакне, вікові зміни, зневодненість, сухість, чутливість, зниження тонусу.

Легко лягає на шкіру і підходить для всіх типів. Можна застосовувати під час вагітності та в період лактації завдяки високій якості та безпечності активних інгредієнтів.

Deionized water (Aqua), Glycerin, Isocetyl Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Squalane, Titanium Dioxide, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Panthenol, Caffeine, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium hyaluronate, Xanthan Gum, Honokiol, Magnolol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Morus Nigra Leaf Extract, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Isostearate, Dehydroacetic acid
Омолоджувальна маска навколо очей. Багата на вітаміни, відновлює життєву силу шкіри та розгладжує зморшки та тонкі лінії, роблячи шкіру гладкою, еластичною та сяючою.
1. Нанесіть рівномірний шар пальцями або спеціальним пензликом на шкіру обличчя та декольте.  2. Залиште на 7-10 хвилин.  3. Зніміть маску за допомогою ватних дисків та теплої води.

Відгуки на “Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей”

Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, яке вас цікавить, ви можете це зробити натиснувши на кнопку “Задати запитання”

Ваш Косметолог Котляр Катерина
Методист CHRISTINA

Ви можете залишити свій коментар та оцінку